HomeFeaturedFocusInca un build Redstone4: Windows 10 Insider Preview Build 17035 for PC...

Inca un build Redstone4: Windows 10 Insider Preview Build 17035 for PC a iesit in Fast Ring

build10

Cursa către Windows 10 Redstone 4 continuă cu un nou build Insider Preview lansat pentru utilizatorii din Fast Ring. Avem 17035, cu câteva elemente noi și cu o mare problemă: nu merge pe sistemele AMD. Ce aduce nou?

În primul rând posibilitatea de a opri sunetul pe anumite tab-uri din Microsoft Edge (clic dreapta pe tab și apoi Mute) plus opțiunea de salvare a documentelor ePub deschise cu Edge.

image

Pentru cărțile în format electronic apar opțiuni la clic dreapta, precum View in Microsoft Store, Pin to Start și Refresh.

Este extinsă acum posibilitatea de continuare a activității pe alte aparate prin Near Share, funcție disponibilă via Bluetooth.

image

În zona Settings apare de asemenea schimbări: pentru Windows Update se poate limita lățimea de bandă folosită. Setările legate de sunet apar acum direct în meniul principal iar pentru Ease of Access sunt (re)introduse secțiuni noi.

7cab5305c7a772fb9f616b57d59110bd

Tastatura virtuală primește background cu textură Acrylic, în conformitate cu Fluent Design. Cei ce au un pen vor vedea și îmbunătățiri legate de scrisul de mână: opțiuni noi, o mai bună recunoaștere a cuvintelor și un mod mai elegant de desenare și afișare.

Alături de toate astea avem o listă mare de bugfix-uri pe care le aveți detaliate aici.

Din nou, nu avem schimbări majore ci doar niște mici add-on-uri. 17035 pare să fie un build intermediar, nu neapărat foarte atractiv din punct de vedere al elementelor noi.

Așa că dacă versiunea pe care o aveți acum merge bine, nu e neapărat nevoie să faceți un upgrade. Mai ales că pe sistemele AMD sunt probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep