HomeFeaturedFocusUn smartphone Sony (nume de cod H4133) isi face aparitia in GFXBench

Un smartphone Sony (nume de cod H4133) isi face aparitia in GFXBench

Faptul că a trecut prin aplicația de benchmark ne spune că telefonul este într-un stadiu destul de avansat și, spre norocul nostru, s-a lăsat și cu dezvăluirea unei bune părți din configurația sa, suficiente încât să îl putem cataloga ca fiind un mid-range. Însă, pe de altă parte, sistemul de denumiri folosit până acum de Sony ne dă de înțeles că acest telefon nu va vedea lumina zilei mai devreme de 2018. Până la urmă foarte mult nu mai este de așteptat.

Sony H4133 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 630 (cu procesor octa-core de 2,2 GHz), ajutată de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display full HD de 5,2 inchi și rezoluție 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă un aspect clasic, fără influențe din partea noilor tendințe în materie de design. Camera foto principală are un senzor de 21 megapixeli, cea secundară este de 8 megapixeli, iar sistemul de operare pare a fi un Android 8.0 Oreo.

Cam acestea sunt detaliile care au ieșit până acum la iveală. Cred că începutul anului viitor, cu evenimentul major din industrie pe care îl așteaptă pasionații de dispozitive mobile, va face lumină asupra acestui mister care încă planează asupra lui Sony H4133.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep