HomeFeaturedFocusVIDEO: cum rezista iPhone X la zgariere, indoire si expunere la flacara

VIDEO: cum rezista iPhone X la zgariere, indoire si expunere la flacara

Cred că ați ghicit deja, este celebrul ritual al lui JerryRigEverything la care acesta supune fiecare terminal de actualitate pe piața de smartphone. Un „protocol” de cazne greu de îndurat pentru cei cu inima sensibilă, prin care au trecut toate flagship-urile actuale. Astfel că nici iPhone X nu putea să lipsească. Și acum, că Apple a pus în vânzare dispozitivul, acesta nu prea a mai avut scăpare.

Cum s-a descurcat iPhone X la testele de zgăriere de diferite grade, sau mai bine zis până unde a rezistat, vă va spune clipul de mai jos. La fel, acesta ne va dezvălui și cam ce șanse are flagship-ul celor de la Apple în cazul expunerii accidentale la flacără. Nu vreau să știrbesc cu nimic farmecul vizionării acestui scurt clip video, dar trebuie să vă spun că, în mod suprinzător și neașteptat, iPhone X a rezistat mai bine decât m-aș fi așteptat la testul de îndoire.

Mai multe nu vă zic. Enjoy! De ținut minte că după toate aceste cazne, de obicei terminalul respectiv este supus dezmembrării, așa că urmăriți și alte materiale de pe canalul respectiv.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep