HomeFeaturedFocusVIDEO: drop test de iPhone X. Este atat de rezistent pe cat...

VIDEO: drop test de iPhone X. Este atat de rezistent pe cat se spune?

Marketingul a funcționat și în momentul apariției pe piață a lui iPhone X ș-a propagat destul de repede ideea că acest smartphone are cea mai scumpă și mai durabilă sticlă de pe un telefon smart. Că este scumpă, nu cred că sunt mari semne de întrebare, practici tot ceea ce intră în componența acestui terminal este ceva scump, mai ales dacă privim prin perspectiva prețului de vânzare pe care îl are iPhone X, unul destul de piperat.

Dacă este și rezistentă în același timp, doar un drop test putea să o demonstreze. Și l-am ales pe cel realizat de JerryRigEverything, care se pare că mai face și altceva cu telefoanele, nu doar le zgârie, le îndoaie și le arde cu bricheta. Care este concluzia acestui test? Cum s-a comportat iPhone X în momentul impactului cu asfaltul? Este sticla sa de protecție atât de rezistentă pe cât se spune?

Ei bine, vă las cu scurtul material video, care va răspunde la toate aceste întrebări. Ca un soi de bonus, avem și un drop test pentru iPhone 8 Plus, realizat oarecum în paralel.

PS. Nu pot să nu remarc ce adidași cu împletitură poartă domnul Zack Nelson (omul din spatele acestui proiect).

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep