HomeFeaturedFocusAu fost anuntati castigatorii competitiei SuperCoders

Au fost anuntati castigatorii competitiei SuperCoders

Supercoders-184

Primele două etape ale proiectului #SuperCoders organizat de Orange în parteneriat cu Simplon România au luat sfârșit. În cele 10 orașe în care a ajuns în 2017 (Iași, Focșani, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Constanța, Galați, Brăila, Craiova și Târgu Jiu), Caravana SuperCoders a reunit peste 450 de participanți, care au făcut primii pași în lumea programării.

Copiii cu vârste cuprinse între 10-13 ani au creat animații pe platforma Scratch, pornind de la cel de-al 15-lea Obiectiv Global, viața terestră. Folosind elemente de grafică, muzică, jocuri și filme, copiii au creat o colecție de animații plină de inspirație și originalitate în care Coder, cavaler al ordinului SuperCoders, a salvat planeta Pământ de o specie invazivă numită anakini care distrugea planeta. Dacă unii copiii au găsit ca soluții crearea de școli pentru educarea anakinilor sau mutarea lor pe altă planetă, cei mai mulți au exterminat anakainii prin puterea codului pentru o planetă mai bună.

Primii 6 clasați în această competiție sunt:

iar completă de câștigători poate fi consultată aici, dacă vreți să vedeți ce au făcut copiii vă recomand să accesați link-urile de mai sus și să vă jucați puțin cu creațiile lor.

Merită.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep