HomeFeaturedFocusFOTO: cum va arata Nokia 9

FOTO: cum va arata Nokia 9

Foarte pe scurt, dacă este să luăm de bună fotografia care și-a făcut apariția și s-a propagat rapid în media de specialitate, va arăta modern. Nokia 9 va fi primul telefon cu care compania finlandeză (HMD Global) va îmbrățișa noul trend în materie de design pentru smartphone-uri, cu un display alungit, cu margini extrem de subțiri.

Cam acesta este și scopul pe care îl are această fotografie, să ne arate că acest pas pe care fanii îl așteptau de la Nokia, va fi făcut!

Aceeași fotografie ne înfățișează și un sistem dual camera frontal, astfel că amatorii de selfie-uri au cu adevărat un motiv de bucurie.

În rest, zvonurile despre Nokia 9 vorbesc despre un chipset Qualcomm Snapdragon 835, o memorie RAM de 6 sau chiar de 8 GB, o capacitate internă de stocare de 64 și respectiv de 128 GB, o diagonală a ecranului Super AMOLED de 5,5 inchi (eu cred că va fi mai mare) și o rezoluție QHD+ și un sistem dual camera și pe partea din spate a terminalului, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli.

Plus un acumulator cu o capacitate de 3250 mAh, un Android 8.0 Oreo și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate.

Arată bine de tot, însă nu îl vom vedea decât în luna ianuarie din 2018. Să sperăm că așteptarea va merita și că Nokia 9 va fi cu adevărat flagship-ul cu care compania se va bate la vârful clasamentului telefoanelor Android.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep