HomeFeaturedFocusFOTO: doua terminale Sony Xperia cu display FullView au iesit la iveala

FOTO: doua terminale Sony Xperia cu display FullView au iesit la iveala

Cele două modele pe care, cel mai probabil, Sony le va prezenta oficial în cadrul CES-ului, sunt primele modele Xperia cu aspect modern, adică cu display alungit, proporție 18:9, care ocupă aproape în totalitate suprafața frontală a telefonului. Mai mult, informațiile care au însoțit fotografiile și care deocamdată sunt la stadiul de zvonuri, spun că ecranele celor două terminale care apar în poze vor avea rezoluție 4K, ceea ce încă este destul de rar la telefoane. Și diagonală de 5,7 inchi.

Și dacă tot am vorbit de zvonuri, acestea spun că vom avea o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 (încă nelansat) și memorie RAM de 6 GB. Iar sistemul de operare va fi Android 8.0 Oreo, ceea ce este oarecum de așteptat. Sunt doar speculații, așa că nu ar trebui privite cu foarte mult entuziasm.

În rest, doar considerente de ordin grafic. Designul pare să păstreze ceva din forma consacrată de Sony, de care chiar m-am îndrăgostit odată cu Sony Xperia XA1. Surprinzător, unul dintre terminale pare să nu aibă cititor de amprentă nici în față nici în spate, însă Sony ne-a arătat că poate plasa acest senzor și pe lateralul telefonului, așa că nu înseamnă că el nu va exista. Ce merită evidențiat este faptul că cele două fotografii par să fie reale, nu imagini generate pe calculator.

Probabil că la CES vom vedea cât de reale sunt aceste informații, pentru că mă aștept ca Sony să vină în rând cu marii producători și să lanseze cât mai rapid terminale noi. Și dacă printr-o întâmplare nu va fi la CES, atunci sigur se va întâmpla la MWC-ul din februarie.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep