HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J5 Prime (2017) aproape de lansarea oficiala

Samsung Galaxy J5 Prime (2017) aproape de lansarea oficiala

Telefonul nu pare să mai aibă cu ce să surprindă atunci când acest moment va sosi, pentru că toate specificațiile sale au ajuns deja în atenția publicațiilor de specialitate. Iar vizita pe care a făcut-o pentru certificare la FCC ne spune că momentul anunțului oficial este foarte aproape. Vorbim despre unul dintre cele mai populare telefoane din portofoliul Samsung, care s-a vândut foarte bine mai ales în pachetele oferite de operatori. Și cred că aceasta va fi și soarta noilor membri ai familiei Galaxy J de la Samsung, așa că J5 Prime (2017) trebuie să ducă mai departe această moștenire.

Samsung Galaxy J5 Prime (2017) va fi construit în jurul unui display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720p) și al unei platforme Exynos 7570 cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutată de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB.

Camera foto principală va avea un senzor de 13 megapixeli, cea frontală va fi de 8 megapixeli, sistemul de operare va fi un Android 7.1.1 Nougat, iar acumulatorul va avea o capacitate de 2500 mAh.

O configurație decentă, care nu ar trebui să aibă probleme în fața cerințelor unui utilizator mediu și mai ales care ar trebui să vină cu un preț atractiv. Care s-ar putea să sune și mai bine împachetată cu serviciile unui operator.

via HowTechHack

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep