HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S9+ apare in aplicatiile de benchmark

Samsung Galaxy S9+ apare in aplicatiile de benchmark

Mai exact, apare în Geekbench, acolo unde scoate niște scoruri impresionante. Bine, eu nu am fost și nici nu sunt un mare fan al acestor scoruri seci, însă această apariție a lui Galaxy S9+ este o primă ocazie de a vedea cam ce creștere a performanțelor va aduce noul chipset Qualcomm Snapdragon 845 față de generația actuală, reprezentată de Snapdragon 835.

Este vorba despre o creștere cu 27% a scorului pe single-core și cu 31% pe multi-core. Nu sunt sigur că această creștere se va simți și în mod real în performanțele terminalului, și sper din suflet ca Samsung să aibă și alți ași în mânecă, nu doar acest nou chipset pe care îl va avea în premieră pentru piața de smartphone. Până la urmă fanii Apple pot invoca scorul mai mare pe care l-a scos procesorul A11 Bionic de pe iPhone X.

Versiunea care a apărut în Geekbench este cea cu Snapdragon 845 și 6 GB de RAM, dar zvonurile vorbesc și despre o variantă cu memorie RAM de 4 GB. Și bineînțeles că va exista și versiunea cu chipset Exynos, care va fi disponibilă și în România, cel mai probabil.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep