HomeFeaturedFocusAlcatel 3V iese la iveala, un smartphone entry-level fara secrete

Alcatel 3V iese la iveala, un smartphone entry-level fara secrete

Informațiile despre el sunt destul de complete și sunt însoțite și de o fotografie, astfel că imaginea este una care nu prea mai lasă loc de secrete. Chiar dacă sunt informații neoficiale deocamdată, faptul că Alcatel și-a expus strategia la CES și lucrurile păreau destul de bine puse la punct mă face să cred că ele sunt corecte. Până la urmă nu iese fum fără foc. Până la urmă , un frate de-al acestuia, Alcatel 3c, a avut parte de același tratament, iar asemănările există, pentru că vorbim de telefoane din aceeași serie. Vă reamintesc că de acum toate telefoanele Alcatel vor face parte dintr-una din cele trei familii, 1,2 sau 5, care corespund nivelurilor de dotare.

Alcatel 3V este construit în jurul unei platforme MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,45 GHz, însă, spre deosebire de fratele său pomenit mai sus, are un aspect modern, cu ecran alungit (proporție 18:9), de tip Full View. Este un ecran de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli).

Memoria RAM este de 2 GB, capacitatea internă de stocare este de 16 GB, senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate, acolo unde se găsește și un sistem dual camera alcătuit dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, telefonul știe dual-SIM și are și slot pentru microSD.

Prețul său recomandat va fi de 179 euro, ceea ce îl face oarecum atractiv. Până la urmă vorbim despre un entry-level (spre mid-range), cu dual camera și cu aspect modern. Cred că șansele cele mai mari pentru un anunț oficial merg către MWC-ul de luna viitoare. Sau, în bunul obicei Alcatel, cu o zi, două înainte de acest eveniment. Până atunci ne rămâne doar fotografia de mai sus, destul de grăitoare în legătură cu aspectul terminalului.

via TopGadgets

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep