HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Meizu M6s

Cateva detalii despre Meizu M6s

Este vorba despre un smartphone din categoria mid-range pe care producătorul chinez îl va lansa peste aproximativ două săptămâni și care marchează câteva premiere interesante pentru companie. Viitorul Meizu M6s va fi primul cu aspect modern, cu display alungit (proporție 18:9), pentru Meizu și, oarecum implicit, primul terminal Meizu fără buton fizic frontal.

Din acest motiv, senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi plasat lateral.

Câteva detalii tehnice despre acest telefon au ieșit la iveală cu ocazia unei vizite în AnTuTu Benchmark. Se pare că Meizu M6s (care se va mai numi și Meizu Blue Charm S pe piața din China) va fi construit în jurul unei platforme Exynos 7872 cu procesor hexa-core, construită de Samsung. Va avea o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, un sistem de operare Android 7.1 Nougat și o rezoluție a ecranului doar HD+ (1440 x 720 pixeli), fără să se știe deocamdată și diagonala.

Este clar un mid-range și un preț mic ar putea să îl facă atractiv. Însă detaliile comerciale le vom afla doar în momentul unui anunț oficial, care se va întâmpla pe 17 ianuarie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep