HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Redmi Note 5

Cateva detalii despre Xiaomi Redmi Note 5

Unul dintre viitoarele proiecte ale producătorului chinez pare să nu prea mai aibă secrete, chiar dacă informațiile nu sunt de natură oficială. Însă vizitele pe care telefonul le face pe la instituțiile abilitate să îl certifice în scopul vânzării pe piața din China se lasă de cele mai multe ori cu leak-uri, iar informațiile se dovedesc a fi destul de exacte. Așa că ne putem baza și acum pe configurația ipotetică ce a ieșit la iveală și care îi este atribuită lui Redmi Note 5.

Telefonul va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 636, asortată cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascuse în spatele unui display alungit, de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli).

În partea din spate va avea un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, iar camera foto frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4100 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale ar trebui să fie plasat pe partea din spate. Sistemul de operare va fi un Android 7.1 Nougat cu MIUI 9 peste el, interfață ce integrează funcții de recunoaștere facială.

Unele voci spun că va exista și o versiune mai slabă, cu chipset mai subțirel și memorie mai puțină, dar aș prefera să rămânem deocamdată la varianta de top, care se speculează că va avea un preț de aproximativ 280 dolari. Sună frumos, în stilul Xiaomi, dar mi-aș păstra entuziasmul până după anunțul oficial.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep