HomeFeaturedFocusCateva huse de protectie pentru Motorola G5S Plus

Cateva huse de protectie pentru Motorola G5S Plus

Am publicat review-ul de Moto G5S Plus de ceva vreme, însă nu am dedicat suficient spațiu acolo tuturor soluțiilor de protecție dedicate acestui terminal, pe care le-am avut la dispoziție la momentul respectiv. Mă refer mai exact la husele și carcasele pentru acest model de smartphone pe care le-am primit, ca de obicei, de la MobileDirect, partenerii noștri atunci când vine vorba de huse, carcase și alte accesorii pentru smartphone sau tabletă.

Din multitudinea de huse dedicate pentru modelul Moto G5S Plus, am selectat câteva care mi-au plăcut, pe care vi le supun atenției în cele ce urmează.

Printre preferatele mele s-a numărat fără îndoială modelul TPU Grain Black CUBZ, atât pentru textura care imita pielea, cât și pentru plusul de protecție pe care îl oferă inclusiv în partea frontală. Marginile care vin destul de mult în fața ecranului, au șanse mari să îl protejeze în cazul unui incident nefericit.

Așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos, pe același tipar sunt multe opțiuni, care vin de la diferiți producători de huse și care propun diferite culori și texturi.

Chiar și o inserție metalică destul de considerabilă, care poate acționa ca scut împotriva loviturilor puternice.

Oarecum la polul opus se găsește o carcasă Nillkin Frosted Shield (noi am avut modelul negru), mult mai finuță și care nu modifică sensibil grosimea și greutatea terminalului. Este drept, nu mai apare aceeași protecție la nivel de display, fiind protejate doar colțurile telefonului. Însă avem în pachet două folii de protecție pentru ecran, dedicate modelului Moto G5S Plus.

Sunt doar câteva recomandări, pe site-ul celor de la MobileDirect veți găsi mult mai multe produse similare, precum și accesorii, căști, acumulatori externi, suporți auto și de birou sau încărcătoare pentru orice model de smartphone sau tabletă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep