HomeFeaturedFocusCe ziceti de un laptop Xbox One X?

Ce ziceti de un laptop Xbox One X?

1514689006_screen_shot_2017-12-30_at_6.55.53_pm_story

Am zis să începem anul 2018 cu o propunere interesantă: ce părere aveți de un laptop Xbox One X sub numele Xbook One X laptop? Adică de un sistem care să vă permită să aveți mereu cu voi consola Xbox One X și implicit și toate jocurile interesante?

Pentru doar 2500 USD (cu un avans de 1000 USD) puteți să obțineți acest produs, construit și vândut de Eddie Zarick.

Ce primiți este o consolă Xbox One X care este integrată într-o carcasă nouă, cu un display 1080p de 21.5 inci, cu controller-ele aferente plus tastatură fizică. Chiar dacă vorbim de o carcasă de laptop, puteți folosi în continuare porturile standard I/O de pe spatele consolei, dar pierdeți un USB, deja conectat la tastatură.

Dacă vi se pare faină ideea trebuie să știți că nu e ieftină: 2500 de USD trebuie să scoateți din buzunar. Dați avans 1000 USD și așteptați cam o lună până Eddie vă construiește Xbook-ul.

Merită? Un laptop similar din punct de vedere al performanțelor poate fi găsit tot pe la același preț. Așa că depinde de fiecare ce își dorește. Și într-un viitor apropiat, tot ca pe laptop, și de pe Xbook se vor putea folosi aplicațiile UWP de Windows 10. Sau cel puțin așa se zvonește.

Ce ziceți?

via Eddie Zarick (YouTube)

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep