HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy S9 si S9+ apar in fotografii generate de calculator

FOTO: Samsung Galaxy S9 si S9+ apar in fotografii generate de calculator

Este vorba despre câteva imagini provenite de la unul dintre producătorii de top de carcase și huse de protecție pentru smartphone, VRS Design, care a trimis o informare către parteneri despre noua gamă de astfel de accesorii dedicate modelelor Galaxy S9 și Galaxy S9+. Din materialul respectiv se disting destul de clar și formele viitoarelor flagship-uri ale producătorului coreean. Așa că vă supunem atenției fotografiile generate de calculator. Prima pentru Samsung Galaxy S9, a doua pentru modelul Galaxy S9+.

Chiar dacă anumite detalii au fost ascunse, probabil în mod intenționat, se poate distinge atât forma telefoanelor, cât și dispunerea butoanelor laterale, dar și aranjarea în partea din spate a senzorului pentru citirea amprentei digitale, a camerelor foto și a flash-ului dedicat. Astfel, se poate intui că doar modelul Galaxy S9+ va avea pe spate un sistem dual camera.

Am tot citit speculații pe marginea acestui subiect și se vehicula ideea că Samsung va lansa ceva mai repede noua generație de terminale Galaxy S, tocmai pentru a lua fața competitorilor. Având în vedere faptul că accesoriile dedicate sunt destul de aproape de data de livrare, încep să cred că această posibilitate are șanse mari să se adeverească. Rămâne să vedem.

Materialele au ajuns la noi prin intermediul MobileDirect, magazin on-line care oferă o gamă variată de huse și accesorii pentru orice model de smartphone sau tabletă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep