HomeFeaturedFocusHTC U11 EYEs a fost prezentat oficial

HTC U11 EYEs a fost prezentat oficial

Este vorba despre un mid-range căruia nu îi lipsește nimic din apanajul unui smartphone modern: display de tip Full View, alungit, cu proporție 18:9, care ocupă o mare parte din suprafața frontală, securitate prin Face Unlock, construcție din sticlă, acea Liquid Surface pe care a scos-o în față producătorul taiwanez la ultimele flagship-uri, dar și un sistem dual camera. De această dată unul frontal, o mare bucurie pentru amatorii de selfie-uri.

HTC U11 EYEs este construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și a unui chipset Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB.

Camera foto principală este un UltraPixel de 12 megapixeli, în timp ce sistemul dual camera frontal este alcătuit din doi senzori de 5 megapixeli. Acesta vine cu câteva funcții software interesante pentru realizarea unor autoportrete digitale reușite.

Mai merită evidențiate prezența Edge Sense, caracteristica prezentă și pe flagship-urile din seria U11, acumulatorul cu o capacitate chiar generoasă, de 3930 mAh, certificarea IP67 care îi atestă rezistența la stropire și chiar scufundarea pentru perioade scurte în apă, prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale pe partea din spate, sau conectorul USB Type-C.

Terminalul va fi disponibil la începutul lunii februarie, pentru un preț de aproximativ 410 euro.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep