HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre OnePlus 6

Primele detalii despre OnePlus 6

Partea proastă este că aceste detalii sunt extrem de subțirele. Ele ne spun că terminalul va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 845 și că va fi anunțat oficial în luna iunie a acestui an. Partea bună este că aceste informații au venit pe o filieră cât se poate de oficială, astfel încât sunt demne de toată încrederea. Chiar CEO-ul companiei OnePlus a făcut aceste declarații, în cadrul unui interviu acordat pentru Cnet.

El a spus că nu există altă opțiune pentru OnePlus 6 în afara chipset-ului de top produs de Qualcomm, însă a evitat să afirme că un al doilea flagship (un presupus OnePlus 6T, dacă mergem pe modelul deja stabilit) va vedea lumina zilei în a doua parte a anului. Cam acestea au fost singurele detalii despre viitorul flagship al companiei.

În schimb, discursul CEO-ului Pete Lau s-a axat pe eforturile companiei de a începe parteneriate solide cu operatorii, mai ales cu cei din Statele Unite, manevră care ar însemna un pas uriaș pentru producătorul chinez și care ar duce în mod clar la creșterea companiei. Să sperăm, pentru binele pieței de smartphone și mai ales al consumatorilor, că le va ieși această manevră.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep