HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J2 Pro a fost listat oficial

Samsung Galaxy J2 Pro a fost listat oficial

Producătorul coreean a listat oficial unul dintre modelele ieftine de telefoane din portofoliul său, care face parte dintr-o familie Galaxy J ce a făcut volume de vânzări impresionante. Modelul Galaxy J2 Pro a fost subiectul unor leak-uri, așa că nu sunt mari surprize din punct de vedere tehnic. Sincer, nici nu aveau cum să fie surprize la nivel de specificații tehnice din partea unui entry-level. Și totuși, sunt câteva aspecte interesante legate de acest smartphone.

Primul, cel puțin din punctul meu de vedere, este prezența unui panel Super AMOLED de 5 inchi, chiar dacă rezoluția este doar qHD (540 x 960 pixeli). În spatele său este un chipset cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1,5 GB și de o capacitate internă stocare de 16 GB. Telefonul are suport pentru microSD și pentru două cartele micro SIM.

Camerele foto sunt de 8 megapixeli cea principală și de 5 megapixeli cea frontală. Ambele au LED flash, ceea ce este interesant pentru camera frontală la nivel de entry-level. Sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 2600 mAh. Lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Prețul pe care Samsung îl cere pentru Galaxy J2 Pro este de aproximativ 140 dolari, ceea ce nu îl face chiar atractiv. Mai ales că prețul este valabil pe piețele asiatice, acolo unde concurența este acerbă. Galaxy J2 Pro este genul de terminal care se va mișca bine în ofertele operatorilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep