HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy On7 Prime pus in vanzare pe Amazon

Samsung Galaxy On7 Prime pus in vanzare pe Amazon

Fără prea mare tam-tam pe marginea disponibilității sale, Samsung scoate un nou smartphone mid-range care este deja disponibil la vânzare pe Amazon, pe piețele asiatice. Este vorba despre Samsung Galaxy On7 Prime, iar reacția coreenilor este una normală, având în vedere că vorbim despre un terminal din zona de mijloc, care nu își propune să impresioneze din punct de vedere al specificațiilor tehnice, ci doar să facă ceva cifre de vânzări. Prețul său este unul cinstit, care însă lasă loc de opțiuni mai atractive de la numele mai mici de pe piața de telefonie.

Galaxy On7 Prime este construit în jurul unui chipset proprietar Exynos 7870 (cu procesor octa-core de 1,6 GHz) și al unui display de 5,5 inchi și rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli). Un aspect clasic, care nu intră pe teritoriul ecranelor de tip Full View. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB (poate fi extinsă prin microSD). Atât camera foto principală, cât și cea frontală vin cu senzori de 13 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh, iar sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, cu promisiuni de upgrade la Nougat.

Prețul său de vânzare este de aproximativ 200 dolari. Așa cum spuneam, un preț cinstit, dar departe de a fi cel mai atractiv. Pe același buget se pot găsi terminale mult mai puternice, mai ales pe piața asiatică.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep