HomeFeaturedFocusXiaomi a listat oficial un Redmi 5 cu 4 GB de memorie...

Xiaomi a listat oficial un Redmi 5 cu 4 GB de memorie RAM

Xiaomi Redmi 5 a fost prezentat oficial, împreună cu fratele său mai mare, Xiaomi Redmi 5 Plus, cu aproximativ o lună în urmă. Redmi 5 venea în două variante de memorie, una cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB capacitate de stocare internă și una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă. Probabil că și pe baza vânzărilor, dar poate și sensibil la reacția pieței, producătorul chinez a listat acum o nouă variantă, care vine echipată cu o memorie RAM de 4 GB și păstrează capacitatea internă de stocare la 32 GB.

Este singura îmbunătățire adusă. Avem același display Full View de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), același chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core de 1,8 GHz, aceeași cameră foto principală de 12 megapixeli, aceeași cameră frontală de 5 megapixeli, acumulatorul cu o capacitate de 3300 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele terminalului și un sistem de operare Android 7.1.2 Nougat.

Noul Xiaomi Redmi 5 cu 4 GB de RAM costă aproximativ 170 dolari, preț ce îl transformă într-un produs destul de atractiv. Este deja disponibil în unele magazine online din China, în toate variantele de culoare.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep