HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 5 Lite iese la iveala intr-o fotografie de presa

Asus Zenfone 5 Lite iese la iveala intr-o fotografie de presa

Nu este prima dată când apar informații despre acest viitor smartphone, însă acum ele sunt suficient de complete pentru a ne lăsa să ne facem o idee despre terminal. În plus, provin dintr-o sursă demnă de încredere, care s-a dovedit de cele mai multe ori corectă (și care, cred eu, are acces la suspect de multe detalii neoficiale). Este vorba despre Evan Blass, celebrul leakster cunoscut mai ales ca @evleaks, care a atacat recent și subiectul Asus Zenfone 5 Lite.

Fotografia publicată de acesta ne arată că Zenfone 5 Lite vine echipat cu sisteme dual camera, atât pe spate cât și în partea din față. Amatorii de selfie-uri se pare că vor avea la dispoziție un sistem dual-camera compus din doi senzori de câte 20 de megapixeli fiecare, în timp ce pe partea din spate se vor găsi doi senzori de 16 megapixeli fiecare.

Alte detalii tehnice vorbesc despre un display de 5,7 sau chiar 6 inchi, care va avea rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Din poze vedem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat pe spatele telefonului, sub sistemul dual camera.

Telefonul va avea parte de un anunț oficial cel mai probabil pe 27 februarie, în cadrul MWC, atunci când Asus are programat un eveniment de presă. Va fi momentul când vom avea peisajul complet și vom putea emite supoziții despre șansele de reușită pe care le are acest smartphone.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep