HomeFeaturedFocusBQ Aquaris VS si BQ Aquaris VS Plus, doua telefoane Android lansate...

BQ Aquaris VS si BQ Aquaris VS Plus, doua telefoane Android lansate oficial in Spania

Vorbim acum de doua telefoane smart lansate de către o companie locală pe piața din Spania. Două modele entry-level, la granița cu segmentul mid-range, care vin cu prețuri destul de atractive pentru acea zonă. Împart o bună parte din trăsăturile tehnice, așa cum îi stă bine unei familii de smartphone, au și câteva deosebiri la nivel de specificații, propun aceeași construcție cu aspect metalic și în mod evident, unul dintre modele este mai mare.

BQ Aquaris VS este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,4 GHz și este echipat cu un display de 5,2 inchi și rezoluție HD. Are două versiuni de memorii, una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli, senzorul pentru citirea amprentei este plasat pe partea din spate, sistemul de operare este un Android 7.1.2 Nougat cu promisiune de Oreo, acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh și oferă suport pentru Quick Charge 3.0.

Aquaris VS Plus este, așa cum era de așteptat, mai mare. Are un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD și vine doar în varianta cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Acumulatorul are acum o capacitate de 3400 mAh. Restul specificațiilor sale tehnice se păstrează exact ca și la fratele mai mic, fără modificări.

Aquaris VS costă 190 de euro în varianta cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și 210 euro în versiunea cu 4 GB de memorie RAM și stocare de 64 GB. BQ Aquaris VS Plus costă 230 euro. Prețurile merită ținute minte, pentru că magazinul online al companiei spaniole (pe care se găsesc și accesorii dedicate), pe care îl găsiți în link-ul sursă, face livrări inclusiv în România, evident, contra cost.

via BQ

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep