HomeFeaturedFocusCAT S61 prezentat oficial la MWC, smartphone-ul meseriasului

CAT S61 prezentat oficial la MWC, smartphone-ul meseriasului

Nu este nicio urmă de ironie, vorbim despre un smartphone care se poate dovedi util într-o gamă extrem de largă de zone profesionale. Îl ajută foarte mult camera termică integrată, o versiune îmbunătățită față de versiunea anterioară, care poate citi un spectru de temperaturi de la -20 la 400 grade Celsius, poate genera imagini cu scanarea temperaturilor la rezoluție HD și le poate transmite prin live stream pentru consultarea cu alți specialiști sau meseriași. Dar și integrarea laserului care poate citi distanțe și poate calcula suprafețele și care, asociat cu camera foto, poate oferi informații despre un interior și după momentul realizării fotografiei. Vă dați deci seama că acest smartphone chiar poate fi folosit într-o grămadă de împrejurări de către foarte multe categorii profesionale.

Și nu s-a terminat. CAT S61 are integrat și un senzor care analizează calitatea aerului și emite niște alerte atunci când anumite substanțe chimice (Volatile Organic Compounds) depășesc un anumit nivel și devin periculoase pentru persoanele aflate în spațiile respective.

Adăugăm și certificarea IP68 și stabdardul MIL-STD-810G (care spune, printre altele, că telefonul poate funcționa în condiții extreme de temperatură, de la -30 grade Celsius la 65 grade Celsius) și chiar și acumulatorul cu o capacitate de 4500 mAh și suport pentru încărcarea rapidă și chiar avem o super-sculă de telefon.

Dincolo de toate aceste abilități practice, CAT S61 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 630 (procesor octa-core până la 2,2 GHz) și este echipat cu un display fullHD (1920 x 1080 pixeli) de 5,2 inchi. Memoria RAM este de 4 GB, capacitatea internă de stocare este de 64 GB (există slot micro SD), sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli. Nu există senzor pentru citirea amprentei digitale, dar avem barometru și busolă, așa că schimbul este unul echitabil.

CAT S61 va deveni disponibil în al doilea trimestru al anului, la nivel global. Va costa aproximativ 900 euro. Nu este ieftin privit ca smartphone, dar dacă ne uităm la toate uneltele pe care le înglobează, are un preț chiar atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep