HomeFeaturedFocusFOTO: o noua imagine cu Vivo Xplay7 ne arata cat de spectaculos...

FOTO: o noua imagine cu Vivo Xplay7 ne arata cat de spectaculos va fi acest smartphone

Am vorbit despre el cu câteva zile în urmă, atunci când nu se știa foarte clar dacă telefonul celor de la Vivo care și-a făcut apariția în poze neoficiale este viitorul Vivo X30 sau Vivo Xplay7. Acum se pare că vocile mai avizate din piață s-au pus de acord și că telefonul este Vivo Xplay7. Dar nimic nu este sigur până în momentul unui anunț oficial. Oricum, denumirea terminalului este mai puțin importantă, contează aspectul său spectaculos.

Se spune că viitorul telefon al celor de la Vivo are șanse mari să stabilească un record și să fie echipat cu ecranul care ocupă cea mai mare proporție din suprafața frontală a unui telefon. Are toate șansele să facă asta pentru că chiar are margini extrem de înguste. Și noua fotografie care și-a făcut apariția și pe care v-o supun atenției, ilustrează din plin acest lucru.

S-ar părea că ecranul va fi un OLED. Stau mărturie și colțurile rotunjite, mai greu de implementat pe un IPS LCD, dar și posibilitatea destul de mare ca senzorul pentru citirea amprentei să fie integrat în display.

Din păcate însă, nici de această dată nu sunt prea multe detalii tehnice despre viitorul terminal. Însă mă aștept la specificații peste medie din partea celor de la Vivo.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep