HomeFeaturedFocusMeizu X2 exista si va avea chipset Qualcomm Snapdragon 845

Meizu X2 exista si va avea chipset Qualcomm Snapdragon 845

Pentru că au tot existat informații contradictorii pe marginea subiectului Meizu X2, cred că este destul de important că existența acestui terminal în planurile producătorului chinez a fost confirmată de oficialii companiei. Ba chiar mai mult, au apărut și mici detalii tehnice care ne dau speranțe că telefonul va fi unul de top, un vârf de gamă care ar putea să aibă ceva succes în rândul publicului. Menționarea acestui terminal i-a aparținut vicepreședintelui companiei, Li Nan.

Acesta a intrat puțin și în zona de detalii tehnice și a afirmat că telefonul va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 845. Că tot am vorbit noi despre faptul că vom avea o avalanșă de produse echipate cu acest chipset. Este o veste plăcută, care anulează cumva din dezamăgirea fanilor pentru faptul că Meizu X2 va fi lansat oficial doar în a doua parte a anului. Oficialul companiei a mai precizat că telefonul va avea un preț de vânzare de aproximativ 450 dolari.

Mai multe detalii nu au fost făcute publice deocamdată, însă sunt destul de convins că pe măsură ce momentul apariției oficiale se va apropia, vom avea parte de mai multe detalii.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep