HomeFeaturedFocusMoto G6, Moto G6 Plus si Moto G6 Play vor avea ecrane...

Moto G6, Moto G6 Plus si Moto G6 Play vor avea ecrane cu aspect 18:9

Se pare că se înmulțesc dovezile care atestă că seria Moto G6 de la Motorola va sosi echipată cu ecrane alunginte, cu aspect 18:9 și în mod automat cu margini mult mai subțiri ale ecranului. Lenovo aliniază astfel și zona de mid-range la noile tendințe în materie de design și aspect zin zona de smartphone. Nu este o noutate foarte mare, s-a mai vorbit despre această intenție pentru noile telefoane Moto G6, care cel mai probabil vor avea parte de recunoașterea oficială în cadrul MWC-ului, însă acum, cu ocazia acestei confirmări, au mai ieșit la iveală câteva detalii de natură tehnică despre telefoanele respective.

Modelul G6 Plus, cel de top, va avea rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 630. Moto G6 vine cu aceeași rezoluție, dar va face un pas în spate la nivel de chipset (și probabil și în ceea ce privește alte specificații). El va fi echipat cu un Snapdragon 450.

Moto G6 Play merge și mai jos și coboară rezoluția la 1440 x 720 pixeli (HD+), dar și chipset-ul la Snapdragon 430. Toate telefoanele vor veni direct cu Android 8.0 Oreo.

Au ajuns în atenția opiniei publice și câteva detalii despre Moto E5 și E5 Plus, care probabil vor fi lansate în același timp, dar care sunt mai degrabă din zona de entry-level. O spune chipset-ul Qualcomm Snapdragon 425 și probabil aspectul clasic al ecranului. Însă există și aici promisiuni de Android 8.0 Oreo, ceea ce este un plus. Vom vedea mai multe detalii în momentul anunțului oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep