HomeFeaturedFocusOppo A71 (2018) prezentat oficial, plusuri si minusuri fata de versiunea anterioara

Oppo A71 (2018) prezentat oficial, plusuri si minusuri fata de versiunea anterioara

Un nou smartphone a fost lansat oficial de către chinezii de la Oppo, o versiune actualizată a lui Oppo A71, care, în mod surprinzător, vine cu câteva plusuri, dar și cu un minus ciudat. O să le analizăm imediat și o să încercăm să și explicăm decizia destul de ciudată a producătorului chinez de dispozitive mobile, care s-ar putea să se răsfrângă în mod nedorit asupra succesului de vânzări al noului model. S-ar putea totuși ca faptul că este destinat în special piețelor asiatice să fie de bun augur.

Oppo A71 (2018) seamănă destul de mult cu predecesorul său, mai ales la nivel fizic, dar nu numai. Este construit în jurul aceluiași display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), însă acum vine echipat cu o platformă Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz. În mod surprinzător însă, cantitatea de memorie RAM scade la doar 2 GB (generația anterioară, care era echipată cu chipset MediaTek, avea 3 GB de RAM). Capacitatea internă de stocare a rămas de 16 GB.

Nu sunt schimbări nici la nivelul abilităților foto. Avem o cameră frontală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. S-au păstrat și abilitățile dual-SIM, și acumulatorul de 3000 mAh și sistemul de operare Android 7.1 Nougat, care însă are acum peste el un ColorOS 3.2, care aduce câteva funcții noi precum AI Beauty Recognition Technology.

Terminalul este deja disponibil în unele piețe asiatice mici, la un preț de aproximativ 179 dolari. Cred că decizia de a scădea cantitatea de RAM a fost luată din dorința de a păstra prețul neschimbat, pentru că este știut că chipset-urile Qualcomm costă mai mult decât cele de la MediaTek.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep