HomeFeaturedFocusPrimele informatii despre Xiaomi Mi 7

Primele informatii despre Xiaomi Mi 7

Au ieșit la iveală primele informații tehnice despre Xiaomi Mi 7, viitorul flagship al popularului producător chinez și lucrurile arată extrem de interesant. Nu doar din perspectiva specificațiilor cu care se va mândri terminalul, dar și prin prisma luptei care se va da pentru chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845. Pentru că da, ați ghicit, Xiaomi Mi 7 va fi echipat cu același chipset de top pentru care se luptă cam toate vârfurile de gamă.

Și partea și mai frumoasă abia acum începe. Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 va fi asortat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Dacă adăugăm un acumulator cu o capacitate de 4480 mAh, un sistem dual camera compus din doi senzori de 16 megapixeli fiecare și un display de 5,6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), avem imaginea unui adevărat flagship, care va atrage mulți entuziaști.

Xiaomi va lansa modelul Mi 7 undeva în luna aprilie a acestui an, așa că în mod cert cursa pentru primul smartphone cu Snapdragon 845 este pierdută. Însă chiar și așa, Xiaomi Mi 7 se anunță un candidat la pozițiile de top din clasamentul Androidelor. Și, dacă bunul obicei al companiei chineze se păstrează, vom avea și un preț atractiv pentru acest terminal.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep