HomeFeaturedFocusEnergizer Power Max P16K Pro prezentat la MWC, este telefonul cu cea...

Energizer Power Max P16K Pro prezentat la MWC, este telefonul cu cea mai mare baterie

De bine ce am vorbit cu câteva zile în urmă despre faptul că Avenir Telecom aduce în România telefoanele Energizer, iată că își face apariția un nou smartphone Energizer, unul de-a dreptul spectaculos. Compania a adus telefonul la MWC, chiar dacă nu este încă disponibil și probabil că va mai trece o vreme până când îl vor pune în vânzare. Oricum, specificațiile sale se cunosc, câteva unități au fost disponibile pentru o primă impresie (chiar dacă nu au fost funcționale), iar trăsăturile care îl facă să fie special și-au făcut treaba și au scos terminalul în evidență.

Energizer Power Max P16K Pro este smartphone-ul cu cea mai mare baterie de pe piață. Sau va fi în scurt timp. Acumulatorul său are o capacitate de 16.000 mAh și promite să dureze minim 4-5 zile. Asta doar testele o vor confirma, însă trebuie să recunoaștem că este interesantă această viziune propusă de Energizer pentru o autonomie cât mai bună.

Ceea ce mi se pare mie și mai spectaculos este faptul că Energizer a reușit să împacheteze lângă acest acumulator niște specificații chiar atractive. Un display cu aspect modern, proporție 18:9 și margini foarte subțiri, cu diagonală de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 13 megapixeli, un sistem dual camera frontal, pentru amatorii de selfie-uri reușite, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un chipset MediaTek Helio P23, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, un Android 8.0 Oreo și un slot pentru microSD care nu deranjează cele două SIM-uri, cam acestea sunt specificațiile cu care vine acest monstru.

Spun monstru mai ales din punct de vedere fizic, pentru că un acumulator de 16.000 mAh nu are cum să nu își pună amprenta asupra aspectului. Vedeți mai jos o comparație cu un iPhone X, asta ca să vă faceți o idee despre cum va arăta.

Surprinzător, prețul este estimat chiar de către producători la aproximativ 500 dolari, ceea ce este mai mult decât decent. Sunt convins că va cuceri destui fani atunci când va deveni disponibil, mai ales dacă va fi accesibil pe cât mai multe piețe.

via Mashable

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep