HomeFeaturedFocusSony pregateste un flagship cu Snapdragon 845

Sony pregateste un flagship cu Snapdragon 845

De bine ce am spus că în hora aceasta a vârfurilor de gamă care se vor echipa cu Snapdragon 845 apar tot mai mulți jucători, iată că ies la iveală informații despre un astfel de terminal pregătit de Sony. Numele de cod al acestuia este Xperia H8266 și sunt mai multe speculații despre denumirea comercială pe care o va avea, dar eu cred că acesta este un aspect mai puțin important.

Ceea ce contează cu adevărat este că pare să fie o configurație destul de puternică, deși aveam parcă așteptări și mai mari, mai ales de când m-am îndrăgostit de acest brand la nivel de design al telefoanelor.

Sony Xperia H8266 va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 845, ajutat de o memorie RAM de 4 GB (și aici clar aveam așteptări mai mari) și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display cu rezoluție de 2160 x 1080 pixeli (proporție 18:9). Adică avem și confirmarea unui design modern, probabil cu o suprafață frontală acoperită aproape în întregime de ecran.

Mai apar detalii legate de un Android 8.0 Oreo, ceea ce este oarecum firesc. Toate detaliile sunt culese dintr-o captură de ecran din AnTuTu Benchmark, pe unde se pare că a trecut acest telefon. Mai multe detalii probabil că vor apărea cât de curând, pentru că Sony nu prea a știut să țină secrete de-a lungul timpului.

via Techupdate3

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep