HomeFeaturedFocusUn smartphone Vivo cu margini extrem de subtiri apare intr-o fotografie

Un smartphone Vivo cu margini extrem de subtiri apare intr-o fotografie

În cazul în care n-ați auzit-o pe asta până acum, “se poartă telefoanele cu bezele cât mai mici”. (Sursa: un angajat din showroom-ul unui operator.) Acum, eu personal, chiar am o slăbiciune pentru bezele. Și le prefer cât mai mari și bine făcute, ușor sfărâmicioase. În niciun caz cu interiorul moale. Și am o slăbiciune și mai mare pentru macarons. Asta este, fiecare dintre noi avem și puncte vulnerabile.

Dacă însă vorbim despre marginile ecranului unui telefon, da, noua modă este ca acestea să fie cât mai înguste și trebuie să recunoaștem că telefoanele arată mai bine așa. S-ar putea să fie și mai vulnerabile, dar asta este o altă discuție și întotdeauna există soluții pentru protecția dispozitivelor mobile. Pe MobileDirect.ro găsiți o gamă variată de huse și carcase pentru orice model de smartphone.

Revenind la moda cu marginile cât mai subțiri pentru ecranele telefoanelor smart, vă supun atenției un viitor telefon de la Vivo, cel mai probabil modelul Vivo Xplay7 sau o variantă a lui Vivo X30, care ilustrează cel mai bine acest trend și care, trebuie să recunoaștem, arată foarte bine. Parcă nu am văzut până acum un telefon cu margini atât de subțiri în partea de sus și în cea de jos, fără un notch, un decupaj pentru camera foto frontală, de aceea mă încântă fotografia respectivă.

Mai este drum lung probabil până la un anunț oficial, dar calea pe care merg cei de la Vivo pare să fie cea corectă.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep