HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 17110 vine in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview Build 17110 vine in Fast Ring

Windows10IPFeatured6Ieri seară Microsoft a lansat un nou build Redstone 4 Insider Preview (17110) pentru utilizatorii din Fast Ring, care nu include nicio funcție nouă pentru utilizatorii casnici, dar vine elemente noi pentru zona enterprise, plus multe big fix-uri.

Prima adiție constă în posibilitatea de a rula script-uri proprii în timpul instalării, în două faze: în pre-install (înainte să se facă verificarea de compatibilitate) și în pre-commit (după ce se repornește sistemul). A doua adiție permite folosirea de script-uri personalizate pentru situațiile în care instalarea nu a reușit și se revine la versiunea precedentă, aceste script-uri putând funcționa cu drepturi de administrator.

e5ef689525800220e00d22a272ff39ef-1024x272Lista de bugfix-uri nu e foarte mare, vizează aspecte funcționale (crash de Edge, încărcare nejustificată a procesorului) și estetice.

Sunt însă și probleme, una dintre ele putând duce la intrarea într-o buclă de reboot din care se iese doar cu un stick USB bootabil, iar alta face ca aplicația Microsoft Store să nu fie disponibilă.

Dat fiind că acest build nu aduce neapărat elemente noi, funcționale pentru toată lumea și că sunt ceva probleme mai importante, poate că ar fi bine să săriți peste această versiune și să așteptați următoarea.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep