HomeFeaturedFocusA iesit update-ul iOS 11.3 ce introduce (in sfarsit) optiunea de eliminare...

A iesit update-ul iOS 11.3 ce introduce (in sfarsit) optiunea de eliminare a diminuarii performantei pentru conservarea bateriei si ARKit 1.5

iOS 11.3
iOS 11.3

Apple a lansat și mult așteptata versiune iOS 11.3 ce introduce (în sfârșit!) funcția iPhone Battery Health ce oferă detalii despre starea bateriei și capacitatea maximă a acesteia plus posibilitatea de dezactivare a opțiunii de power management ce ducea la reducerea performanței, ARKit 1.5 și multe remedii de securitate și performanță.

iOS 11.3iOS 11.3

iOS 11.3 e un pachet mărișor – are 712,4 MB care are destul de multe elemente de noutate.

Realitatea Augumentată

În primul rând vorbim despre introducerea ARKit 1.5, ce pune realitatea augumentată mai aproape de milioanele de utilizatori de iPad și iPhone, permițând crearea de experiențe AR și pe suprafețe verticale cum ar fi pereți sau uși, nu numai pe cele verticale.

Animoji

Patru noi tipuri de animoji sunt acum disponibile utilizatorilor de iPhone X, permițîndu-le să se transforme virtual în lei, dragoni, urși și … cap de mort. Combinația dintre A11 Bionic și camera foto cu TrueDepth facilitează crearea de mesaje Animoji.

Business chat

Opțiunea business chat reprezintă o modalitate nouă de a comunica direct prin Messages, în scop de business. Pentru moment opțiunea e disponibilă doar utilizatorilor din SUA, în variantă beta.

Health records

Noua opțiune Health Records ajută pacienții din mai mult de 40 de sisteme medicalre (incluzând aici Duke, NYU Langone, Stanford și Yale) să acceseze informațiile medicale direct de pe iPhone. E momentul în care se democratizează accesul la datele medicale, pe o platformă comună.

iOS 11.3
iOS 11.3 Health Records

Data & Privacy

Este introdus un icon ce are rolul de alerta utilizatorii atunci când datele personale sunt accesate printr-un serviciu Apple.

iOS 11.3
iOS 11.3 Data & Privacy

Baterie și performanță

Odată cu iOS 11.3 devinde disponibilă posibilitatea de a verifica starea bateriei și de a vedea dacă e nevoie de schimbarea ei:  Settings -> Battery și merge de pe modelul iPhone 6 încoace. Totodată utilizatorii pot vedea dacă este activă funcția de Power Management ce are ca rol prelungirea autonomiei în detrimentul performanței: Settings -> Battery și apare pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

 

O altă schimbare este și că Apple Music poate reda acum materiale video, fără reclame.

Cred că pentru mulți utilizatori de iPhone 6 sau mai nou acest update o să ofere informații interesante despre starea bateriei – dacă vă regăsiți în situația în care bateria e foarte deteriorată, nu uitați că Apple are o promoție prin care schimbă bateriile la un preț promoțional  – doar 29 USD.

”Apple reduce prețul înlocuirii bateriei pentru un iPhone care a ieșit din perioada de garanție cu 50 USD (sau echivalentul în moneda locală) – de la 79 USD la 29 USD – pentru oricine cu un iPhone 6 sau un model mai recent, a cărui baterie trebuie înlocuită. Oferta este valabilă la nivel mondial până în decembrie 2018. Detaliile vor fi oferite în curând pe apple.com/ro.”

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep