HomeMobileAndroidCare e cea mai buna camera foto de smartphone din lume? Cea...

Care e cea mai buna camera foto de smartphone din lume? Cea de pe S9+, spune DxOMark

S9 Cine ia coroana de cel mai bun smartphone pentru fotografie? Evident, cel mai recent flagship al Samsung. Spun evident pentru că majoritatea marketingului din jurul proaspăt lansatei serii S9 se concentrează pe inovațiile asociate camerei foto. Iar din ceea ce ne spune DxOMark, Samsung a făcut o treabă bună, în special pentru S9+, aparat ce a obținut 99 de puncte în testul DxOMark.

samsung_galaxy_s9_10_0Încă nu a ieșit avalanșa de review-uri, probabil că Samsung ține încă sub NDA articolele, așteptând să treacă cu bine primele zile în care se pot face precomenzi pentru aceste noi modele. Cu toate astea, DxOMark a publicat rezultatele testului de fotografie, care avantajează enorm Samsung, dându-i un impuls important pentru a obține precomenzi record.

Testul de care vorbim a rezultat în urma a peste 1500 de fotografii și peste 2 ore de înregistrări video realizate în mediu controlat (laborator) și în natură (poze de interior și exterior).

Samsung-Galaxy-S9-DxOMark-scoresCu două camere de 12 MP, aducând în premieră deschiderea variabilă, sistem de stabilizare dual, dual-pixel PDAF, înregistrare video 4K la 60fps și 720p super-slow-mo capture la 960fps, Samsung Galaxy S9+ avea toate șansele să facă o figură bună. Scorul de 99 este extrem de bun, dacă ne gândim că rezultatul obținut de S8 a fost doar de 88, iar Note8 a ajuns la 94.

image

Samsung Galaxy S9+ bate în acest fel iPhone X (97) și Pixel 2 (98), cu toate că pe partea de video mai sunt elemente de optimizat din partea Samsung. E rege incontestabil pentru fotografii, în orice tip de condiții, posibilitatea de folosire a deschiderii variabile, permite obținerea unor cadre aproape perfecte atât în soare puternic cât și în low light.

Înseamnă asta că e timpul să renunțăm la aparatele foto dedicate și să îmbrățișăm ideea unui smartphone care poate face de toate? Oricât de tentantă ar fi, mi se pare că mai e de lucru. Pentru cei cărora le pasă de pozele realizate, un DSLR sau un mirrorless e întotdeauna de preferat oricărui smartphone, oricât de puternic ar fi el.

Voi ce ziceți? Ați merge pe ideea unui all-in-one cu Samsung Galaxy S9+ în locul unei camere foto dedicate?

via DX

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep