HomeFeaturedFocusHuawei P20 Lite prezentat oficial in China sub numele de Huawei Nova...

Huawei P20 Lite prezentat oficial in China sub numele de Huawei Nova 3e

Huawei P20 Lite

Dacă frații mai mari, Huawei P20 și P20 Pro, mai au puțin de așteptat, Huawei P20 Lite a văzut deja lumina zilei. Chiar dacă a fost lansat doar în China și chiar dacă numele pe care îl poartă acolo este Huawei Nova 3e, este vorba despre acelați telefon. Așa că avem ocazia să vedem toate specificațiile sale, astfel încât în momentul apariției în Europa, să nu mai existe surprize.

Huawei Nova 3e (deși mi-ar plăcea mai mult să îi spun Huawei P20 Lite) este construit în jurul unui display IPS LCD alungit, de 5,84 inchi, prevăzut în partea de sus cu notch. Adică acel decupaj pe care l-a făcut celebru Apple, cu al său iPhone X. Rezoluția este de 2280 x 1080 pixeli, adică o proporție de 19:9.

În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Kirin 659 (procesor octa-core de până la 2,36 GHz), cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta poate fi extinsă prin microSD, cu încă 256 GB. Va exista și o variantă cu memorie internă de 128 GB.

Huawei P20 Lite colors

Abilitățile foto sunt principalul argument al lui Huawei P10 Lite. Pardon, al lui Huawei Nova 3e. Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 24 megapixeli (Sony IMX576). Amatorii de selfie-uri sunt în delir.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă completează lista de specificații tehnice. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0 peste el.

În ceea ce privește prețurile, varianta cu 64 GB va costa aproximativ 315 dolari, în timp ce versiunea cu 128 GB memorie internă va costa aproximativ 350 dolari. Ambele prețuri sunt valabile în China, acolo unde Huawei Nova 3e va deveni disponibil de săptămâna viitoare. În ceea ce-l privește pe Huawei P20 Lite, îl mai așteptăm.

via Gadgets 360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep