HomeFeaturedFocusPromotie Sony Xperia XZ2: precomanda si primesti o pereche de casti premium...

Promotie Sony Xperia XZ2: precomanda si primesti o pereche de casti premium Sony WH-1000XM2B cadou

promotie Sony Xperia XZ2

Este una dintre cele mai interesante promoții pe care le-am văzut la un smartphone premium. Sony Xperia XZ2 este disponibil la precomandă pentru piața din România. Iar cei care vor lansa o precomandă în perioada 22 martie – 5 aprilie 2018, vor primi un cadou care mie mi se pare extrem de atractiv: o pereche de căști premium Sony WH-1000XM2B. Un produs cu o valoare de piață de 1599 lei.

Promoția se va desfășura prin toți partenerii și operatorii cu care lucrează Sony (Orange, Vodafone, Telekom, eMAG sau Altex), evident în limita stocului disponibil. Livrarea terminalului va începe pe 6 aprilie 2018. Prețul pentru Sony Xperia XZ2 în perioada de precomandă este de 3499 lei.

Sony WH-1000XM2B reprezintă vârful de gamă în ceea ce privește căștile produse de Sony. Sunt căști over the ear, cu tehnologie Digital Noise Cancellation pe mai multe nivele, care funcționează wireless și pot fi controlate prin touch. Le avem în teste și va urma un material dedicat exclusiv lor, pentru că ele merită așa ceva.

Sony Xperia XZ2 Compact culori

Exista si o promotie Sony Xperia XZ2 Compact. Telefonul vine în aceeași perioadă de precomandă cu un alt cadou. Este vorba despre o boxă Bluetooth Sony. Prețul de precomandă pentru Xperia XZ2 Compact este de 2599 lei. Și merită, pentru că este un adevărat compact, un flagship de dimensiuni mai mici. Ca să susțin această afirmație, vă supun atenției un mic test de performanță pe care l-am făcut acum câteva zile. Sony Xperia XZ2 versus Sony Xperia XZ2 Compact in AnTuTu Benchmark.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep