HomeFeaturedFocusUn nume mare din IT vine in Romania: fabrica Sennheiser la Brasov

Un nume mare din IT vine in Romania: fabrica Sennheiser la Brasov

Compania germană cunoscută ca unul dintre cei mai importanți producători globali de căști, microfoane și sisteme de transmisie wireless își va deschide o nouă fabrică în România. Se va întâmpla la Brașov, în Parcul Industrial cunoscut celor din zonă ca Parcul Industrial ICCO, o platformă pe care își mai desfășoară activitatea companii multinaționale precum Continental, Preh sau Benchmark Electronics.

Prin investiția într-o nouă fabrică, Sennheiser intenționează să își întărească poziția pe piața Europeană de produse electronice. “De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adăugând: “Cu această nouă fabrică ne continuăm investițiile în independența care continuă să reprezinte calitatea distinctivă și avantajul Sennheiser ca o afacere de familie.”

fabrica Sennheiser Brasov

Fabrica Sennheiser din Brașov va fi a patra, după cele din Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii și se estimează că producția în această fabrică va începe încă din acest an și se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg. Construcția fabricii este demarată, compania are deja birouri provizorii și a început procesul de recrutare și de construcție a echipei.

“Pentru a îmbunătăți schimbul de experiență, intenționăm să intensificăm relațiile dintre cele patru fabrici Sennheiser”, spune Andreas Sennheiser. În timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce în special monitoare de studio și traductoare acustice, la sediul central din Wedemark producția este concentrată în special pe produse premium și profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru piețele americane și asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.

Fondată în 1945, Sennheiser are aproximativ 2800 de angajați pasionați de audio la nivel global. Din 2013, Sennheiser este condusă de Daniel Sennheiser și Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generații a familiei care a fondat compania. În 2016, Grupul Sennheiser a avut vânzări totale de 658,4 milioane de euro. Dincolo de aceste cifre, compania germană este unul dintre furnizorii de top de echipamente audio de la Hollywood și are în panoplie inclusiv distincții obținute în cadrul premiilor Oscar sau Emmy.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep