HomeFeaturedFocusCateva filme artistice facute direct pe iPhone

Cateva filme artistice facute direct pe iPhone

Dincolo de toate testele și modalitățile de măsurare a performanței camerelor foto de pe iPhone, un indicator al calității și versatilității rămâne numărul de oameni care folosesc așa ceva și rezultatul muncii lor.

În această direcție m-am gândit că poate vreți să vedeți câteva din filmele realizate pe iPhone și să vă faceți singuri o părere legată de performanță. Haideți să vedem:

1.Unsane

Este un film horror făcut de regizorul Steven Soderbergh pe iPhone 7 în doar 10 zile. A primit review-uri bune pentru că aduce spectatorul mai aproape de subiect. Este deja în cinematografe din 23 martie.

2.Snow Steam Iron

Zack Snyder, regizorul Batman v Superman s-a jucat și el cu un iPhone 7 Plus, realizând un scurt metraj de 4 minute despre ideea de răzbunare:

3.Tangerine

Este un film al lui Sean Baker, filmat pe iPhone 5s și Filmic Pro, are ca poveste viața unui transsexual ce se prostituează.

4.Searching for Sugar Man

Un film despre problemele de comunicare ce a luat premiul Oscar în categoria documentare. Bucăți din el sunt filmate cu un iPhone și 8mm Vintage Camera app pentru că regizorul Malik Bendjelloul a rămas fără fonduri spre finalul producției. Searching for Sugar Man reprezintă povestea unui muzician care a benficiat de faimă în Africa de Sud, dar când a ajuns în SUA (Michigan) a trebuit să o ia de la început.

5.And Uneasy Lies the Mind

Un alt material filmat complet pe iPhone 5 cu ajutorul aplicației Filmic Pro de către regizorul Ricky Fosheim. Inițial trebuia ca povestea gândurilor protagonistului principal (Peter) să fie filmată pe o cameră de 8 mm, dar in lipsă de buget iPhone-ul a fost o alternativă mai bună.

Urmărind materialele de mai sus aveți ocazia să vedeți ce se poate face cu un iPhone, chiar și cu cele din generații mai vechi. Vă dați seama că dacă iPhone 7 Plus a reușit o treabă bună, rezultatele cu iPhone 8 sau X sunt net superioare.

Și asta pot să confirm și eu pentru că în ultima vreme am început să lucrez mai intens cu iPhone X și camera sa 4K.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep