HomeEvenimenteLG G7 ThinQ va fi lansat pe 2 mai, va iesi pe...

LG G7 ThinQ va fi lansat pe 2 mai, va iesi pe piata in iunie

LG G7 ThinQLG confirmă oficial numele de LG G& ThinQ și ne anunță și data de lansare a viitorului flagship: 2 mai, la New York și pe 3 mai la Seoul. După cum am mai spus, G7 primește denumirea de ThinQ și odată cu ea continuă familiarizarea cu conceptul de AI pentru produsele LG. G7 ThinQ este creat special pentru identificarea electronicelor de consum, electrocasnicelor si serviciilor LG ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi beneficii practice consumatorilor.

G7 ThinQ este o evoluție pentru LG V30S ThinQ, primul smartphone LG ce a adoptat AI-ul ca functie de baza. V30S ThinQ a incorporat tehnologii AI ce imbunatateau cele mai des folosite functii, inclusiv recunoasterea vocala si Vision AI (folosit la simplificarea folosirii camerei foto). Modelul LG G7 ThinQ va oferi o mai buna inter-conectivitate cu alte dispozitive LG precum electrocasnice, televizoare si nu numai.

“Acesta este momentul în care producătorii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce iși doresc și au nevoie cu adevărat clienții pe smartphone-urile lor,” a declarat Hwang Jeong-hwan, președinte al LG Electronics Mobile Communications Company.

“Prin modelul LG G7ThinQ, LG continua să își respecte promisiunea de a îmbunătăți tehnologiile pentru a răspunde nevoilor din viața de zi cu zi a clienților, totul prin încorporarea unor tehnologii AI ce reprezintă mai mult decât funcții – sunt parte din experiența de utilizare.”

Acum știm că mai sunt trei săptămâni până la prezentarea oficială, deci putem să sperăm că vor veni și poze mai de calitate cu acest flagship.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep