HomeFeaturedFocusMeizu 15 si Meizu 15 Plus prezentate oficial, flagship-uri cu forma clasica

Meizu 15 si Meizu 15 Plus prezentate oficial, flagship-uri cu forma clasica

Meizu 15 si Meizu 15 Plus

Într-o perioadă în care toți producătorii merg înspre ecrane cât mai alungite, nou lansatele Meizu 15 si Meizu 15 Plus vin cu o proporție clasică, 16:9, însă cu trăsături tehnice destul de apropiate de zona de flagship-uri. Cele două telefoane pe care producătorul chinez le-a anunțat oficial și care au făcut subiectul multor materiale de tip leak, au fost așteptate o perioadă destul de îndelungată de către pasionații industriei de smartphone. Am o ușoară senzație că majoritatea au avut așteptări ceva mai mari și s-ar putea să fie dezamăgiți.

Meizu 15 si Meizu 15 Plus sunt construite în jurul unol panel-uri Super AMOLED produse de Samsung. Nu este singura legătură, modelul Plus fiind echipat cu chipset-ul Exynos 8895 de pe Samsung Galaxy S8, care este ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și o variantă cu 128 GB, în condițiile în care telefonul nu are slot microSD.

Meizu 15 si Meizu 15 Plus

Ecranul lui Meizu 15 Plus este de 5,95 inchi și are o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli). Se laudă cu cele mai înguste margini laterale de pe un smartphone. Mie mi se pare destul de greu de măsurat acest lucru, așa că nu intru în detalii.

În ceea ce privește abilitățile foto, Meizu 15 si Meizu 15 Plus au absolut aceeași echipare. Un sistem dual camera pe spate, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 20 megapixeli, capabil de zoom optic 2x și o cameră foto frontală de 20 megapixeli.

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale, o construcție din aluminiu, funcția de recunoaștere facială sau difuzoarele stereo sunt câteva detalii care ar mai merita amintite în legătură cu Meizu 15 Plus.

Meizu 15 si Meizu 15 Plus

Fratele mai mic, Meizu 15, are un display de doar 5,46 inchi, tot SuperAMOLED, care are acum o rezoluție full HD (1080p). Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 660, iar memoria RAM este de 4 GB. Se păstrează cele două variante de capacitate internă de stocare și camerele foto, dar acumulatorul scade la 3000 mAh.

Meizu 15 si Meizu 15 Plus vor fi disponibile din 29 aprilie, pe piața din China. Se va putea comanda și din Europa, prin intermediul magazinelor online care fac livrări inclusiv în România. Meizu 15 va avea un preț de aproximativ 400 euro, în timp ce Meizu 15 va costa aproximativ 480 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep