HomeFeaturedFocusOppo A3 anuntat oficial, mid-range cu aspect modern si pret bun

Oppo A3 anuntat oficial, mid-range cu aspect modern si pret bun

Oppo A3

După o perioadă în care a fost subiectul unor leak-uri și speculații din partea celor pasionați de piața de smartphone, Oppo A3 a fost în sfârșit prezentat oficial. Nu a fost loc de prea multe surprize, mai ales având în vedere avalanșa de materiale pomenite mai sus, însă am primit confirmarea faptului că avem un mid-range bine construit, cu aspect modern, inclusiv un notch a la iPhone X. În plus, oarecum o surpriză pentru Oppo, avem și un preț destul de atractiv pentru acest terminale.

Oppo A3 este construit în jurul unui display IPS de 6,2 inchi, rezoluție fullHD+ (2280 x 1080 pixeli, aspect 19:9), prevăzut, așa cum spuneam, cu un notch care pare să fie foarte la modă. Pe spate, avem sticlă care îmbracă o textură ce aduce aminte de HTC Diamond. Construcția este atent finisată, o caracteristică la care Oppo ține destul de mult. Și bine face!

Oppo A3 se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P60 (procesor octa-core până la 2,0 GHz), cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Oppo A3

Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli (f/1.8), iar cea frontală este de doar 8 megapixeli. Pare să fie capabilă de Face Unlock, din moment ce Oppo A3 nu este prevăzut cu senzor pentru citirea amprentei digitale.

Gama de culori în care va fi disponibil Oppo A3 include chiar și un roz cu denumire pompoasă, Soybean Meal, pe lângă un negru, un argintiu și un roșu.

Un acumulator cu o capacitate de 3400 mAh și un Android 8.1 Oreo cu interfața proprie Oppo peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate. Oppo A3 va costa aproximativ 330 dolari. Eu spun că este un preț destul de bun pentru acest terminal, deși pe piața din China se pot găsi și alternative mai avantajoase.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep