HomeFeaturedFocusUn Xiaomi entry-level cu aspect modern trece pe la TENAA

Un Xiaomi entry-level cu aspect modern trece pe la TENAA

Xiaomi entry-level

Semn că producătorul chinez urmează să lanseze un telefon Xiaomi entry-level, pentru că de obicei vizitele la TENAA, efectuate în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China se întâmplă destul de aproape de momentul anunțului oficial, atunci când dispozitivele sunt la forma lor finală. Mai mult, aceste vizite se lasă cu dezvăluirea unei bune părți din specificațiile tehnice ale telefonului.

Este și cazului telefonului nostru Xiaomi entry-level (nume de cod M1803E6E), despre care se cunosc acum câteva detalii tehnice.

Xiaomi entry-level

Se pare că va fi construit în jurul unui display de 6 inchi, dar rezoluție doar HD+ (1440 x 720 pixeli), va avea un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și vor exista mai multe variante de memorie.

Noul Xiaomi entry-level va avea fie o memorie RAM de 2 GB și o stocare de 16 GB, fie 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, sau, în varianta de top, 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare.

În toate cazurile, chipsetul va fi același și va avea procesor octa core, iar pe partea din spate, lângă senzorul pentru citirea amprentei digitale, se va găsi un sistem dual camera, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli.

Probabil că argumentul de vânzare al acestui Xiaomi entry-level va fi, în bunul obicei al producătorului chinez, prețul de vânzare. Însă detaliile comerciale le vom afla doar în momentul anunțului oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep