HomeFeaturedFocusUtilizatorii de Galaxy S8, Note 8 pot folosi GIF-uri animate pe Always...

Utilizatorii de Galaxy S8, Note 8 pot folosi GIF-uri animate pe Always On Display

Always On Display
Always On Display

Chiar dacă Samsung nu a fost prima companie care a introdus conceptul Always On Display pe smartphone, e cea care încearcă să îl ducă mai departe, introducând acum posibilitatea de afișare a GIF-urilor animate.

Cel mai nou update pentru Always On Display pe Samsung Galaxy Note8 și S8 permite afișarea de GIF-uri animate. Deocamdată doar modelele din seria 8 au primit această facilitate, nici noua serie S9 și nici variantele S7 sau S6 nu au (încă) așa ceva. Pentru a obține update-ul e nevoie să mergeți în magazinul Galaxy App. Din aplicație mergeți în my apps > update și căutați Always On Display.

După ce ați instalat update-ul, din setările Always On Display puteți încărca GIF-urile animate. E nevoie să aveți neapărat instalat Android 8 Oreo ca să puteți folosi așa ceva, am uitat să precizez.

Veți vedea că animația rulează doar o singură dată, pe urmă apare o imagine statică – vă dați seama că rularea la infinit a unei animații pe Always On Display ar însemna un consum important de baterie și nu vreți asta.

Cred că adiția e interesantă, cel puțin pentru cei ce știu și vor să își personalizeze în detaliu ecranul smartphone-ului. Dacă aveți Android 8 Oreo, instalați noul update și jucați-vă cu GIF-urile animate pe Always On Display. O să vă placă.

via Sam Mobile

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep