HomeFeaturedFocusBQ Aquaris X2 si X2 Pro prezentate oficial, terminale mid-range Android One

BQ Aquaris X2 si X2 Pro prezentate oficial, terminale mid-range Android One

BQ Aquaris X2 Pro

O nouă apariție în programul Android One. De fapt două. BQ Aquaris X2 si X2 Pro, terminale cu specificații la limita de sus a categoriei mid-range, cu prețuri atractive, care au, cel puțin din punctul meu de vedere și avantajul unui sistem de operare curat, adus cât mai la zi de update-uri repetate.

BQ Aquaris X2 si X2 Pro reprezintă vârfuri de gamă pentru compania britanică BQ, dar configurațiile lor sunt departe de ceea ce arată vârfurile de gamă ale marilor producători. Oricum, pentru niște terminale vândute în Europa, prețurile sunt foarte atractive.

BQ Aquaris X2 este construit în jurul unui display alungit (aspect 18:9), cu margini subțiri, de 5,65 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). În spatele acestuia pulsează o combinație de chipset Snapdragon 636 (procesor octa-core de până la 1,8 GHz, Kryo) cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și o variantă mai nervoasă puțin, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

BQ Aquaris X2

Pe spatele lui BQ Aquaris X2 găsim un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, dar și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. De reținut că telefonul nu are buton fizic frontal, ceea ce spune ceva despre marginile de sus și de jos ale ecranului. Evident, pe fotografiile realizate, chiar și pe selfie-uri, avem tot felul de funcții pentru îmbunătățirea rezultatului. Acel AI mult vehiculat de comunicatele de marketing.

Acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

BQ Aquaris X2 Pro este oarecum identic cu fratele său din punct de vedere fizic. Cu mențiunea că acum spatele nu mai este de plastic, ci este construit din sticlă.

La interior, avem un chipset Qualcomm Snapdragon 660 (procesor octa-core Kryo până la 2,2 GHz) și două combinații de memorii: 4 GB de RAM cu 64 GB memorie internă și 6 GB de memorie RAM cu 128 GB capacitate de stocare. Restul specificațiilor se păstrează neschimbat.

În ceea ce privește prețurile pentru BQ Aquaris X2 si X2 Pro, acestea pornesc de la 309 euro și ajung până la 389 euro. Telefoanele vor fi disponibile în Marea Britanie, dar vor putea fi accesate și de pe alte piețe europene.

via BQ

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep