HomeFeaturedFocusHTC U12+ intra in topul DxOMark pe locul al doilea

HTC U12+ intra in topul DxOMark pe locul al doilea

HTC U12+

Flagship-ul taiwanezilor, HTC U12+, a reușit să strângă 103 puncte în topul realizat de DxOMark, reușind să depășească Huawei P20, care are un scor de 102 puncte. Doar Huawei P20 Pro este mai sus decât noul intrat în top, cu un scor de 109 puncte. Ceea ce îi îndreptățește pe cei de la HTC să forțeze formularea de smartphone-ul cu cel mai bun sistem dual camera. Se știe că Huawei P20 Pro se bazează pe trei senzori foto în partea din spate.

HTC U12+

HTC U12+ reușește să depășească câteva telefoane care s-au bucurat de aprecierea publicului atuci când a venit vorba despre abilitățile foto, ca Samsung Galaxy S9+ sau iPhone X.

DxOMark se declară de-a dreptul încântat de calitatea fotografiilor realizate de HTC U12+ (knockout results) și concluzionează că HTC chiar a pus tot ce este mai bun în materie de tehnologie în aceste camere de pe U12+.

Trebuie remarcat că scorul final înregistrat de HTC U12+ a fost cumva tras în jos de abilitățile video. Așa că, din perspectiva unuia care face multe poze cu telefonul și prea puține filme, este și mai interesant acest scor.

Până la o opinie personală, venită după interacțiunea cu terminalul, vă las cu analiza amănunțită realizată de DxOMark, pe care o găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep