HomeFeaturedFocusOnePlus 6 prezentat oficial, un adevarat flagship modern

OnePlus 6 prezentat oficial, un adevarat flagship modern

OnePlus 6

Producătorul chinez a prezentat oficial OnePlus 6, terminalul pe care l-a așteptat toată suflarea pasionată de smartphone. Este răspunsul OnePlus la noua generație de flagship-uri, cu toate argumentele acestora. Și este, după părerea mea, un răspuns pe măsură, care ne arată că OnePlus rămâne o companie dedicată scopului asumat încă de la momentul apariției. Și anume, să ofere terminale excelente, cu un raport preț/specificații extrem de atractiv.

OnePlus 6

OnePlus 6 se bazează, așa cum face orice flagship care se respectă, pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 (evident, fac excepție produsele Samsung și Huawei care se bazează pe chipset propriu). Acesta este ascuns în spatele unui display Optic AMOLED de 6,28 inchi, cu aspect 19:9 și prevăzut cu un notch în partea de sus. Rezoluția ecranului este de 2280 x 1080 pixeli. În ciuda diagonalei mai mari, telefonul are dimensiunile foarte apropiate de OnePlus 5T. Raportul screen-to-body este de 84%.

La nivel de memorii, OnePlus 6 vine cu trei versiuni. Prima are 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, cea de-a doua vine cu 8 GB de memorie RAM și stocare internă de 128 GB, iar varianta de top propune o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

La nivel de abilități foto, OnePlus 6 se bazează pe un sistem dual camera cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 20 megapixeli. Acest sistem este capabil să înregistreze 4K la 60 fps, dar și slow-motion 720p la 480 fps. Evident, sunt implicate și o grămadă de funcții software apelate automat de AI-ul care intervine pentru poze cât mai reușite. Camera foto frontală are un senzor de 16 megapixeli.

OnePlus 6 este construit în maniera actuală de la care nu prea se abate niciun producător. Suprafețe de sticlă, unite de o ramă metalică. Vine cu o certificare echivalentă IP54, care ar trebui să îi confere o oarecare rezistență la stropire.

OnePlus 6

Un sistem de operare Android 8.1 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh și suport pentru încărcare rapidă completează lista cu detalii tehnice. În pachet se va găsi și o pereche de căști audio Bullets Wireless.

OnePlus 6

Telefonul va fi disponibil încă de săptămâna viitoare, inclusiv cu livrare în România. Și asta este o veste mare. Comanda se poate face direct de la OnePlus, vezi link-ul sursă. Prețurile încep de la 519 euro și ajung până la 619 euro pentru versiunea de top cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Cu riscul de a repeta, prețuri excelente.

Via OnePlus

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep