HomeFeaturedFocusVivo X21i prezentat oficial, smartphone pentru iubitorii de selfie-uri

Vivo X21i prezentat oficial, smartphone pentru iubitorii de selfie-uri

Vivo X21i

Sunt două sau trei aspecte pe care Vivo X21i le scoate în față pentru a cuceri inimile, dar și buzunarele fanilor. Unul dintre acestea este clar camera foto frontală, care are un senzor de 24 megapixeli și care este ajutată de o grămadă de funcții software pentru a face autoportrete digitale cât mai reușite.

Al doilea este designul care se bazează pe un display cu margini atât de subțiri, încât raportul screen-to-body este de 90,3%. Mai e ceva până la acel 95% promis de mai mulți producători de smartphone, însă lucrurile evoluează clar în acea direcție.

Îmi mai place mult și combinația de memorii pe care o propune, asupra căreia vom reveni imediat.

Vivo X21i

Vivo X21i este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,28 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli, prevăzut în partea de sus cu un notch atât de popular în ziua de astăzi. Chipset-ul este un MediaTek Helio P60 și este ajutat de niște combinații oarecum bizare, de memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 64 GB sau memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 128 GB. Atipice, dar inspirate, aș spune eu. În plus, a fost posibilă astfel păstrarea aceluiași preț, indiferent de varianta aleasă.

Pe partea din spate a lui Vivo X21i se găsește un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Atât el, cât și camera foto frontală de 24 megapixeli, se bucură de mai multe funcții software, puse pe seama AI-ului pe care îl scot la înaintare toți oamenii de marketing de la companiile producătoare de telefoane inteligente.

Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul are o capacitate de 3420 mAh, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo.

Vivo X21i va fi pus în vânzare în 19 mai și, indiferent de variantă, va avea un preț de vânzare de aproximativ 420 dolari. Ușor cam sus pentru lista sa de specificații.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep