HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto universal Baseus Privity Negru

RECOMANDARE: suport auto universal Baseus Privity Negru

Baseus Privity

Este sezonul vacanțelor și al drumurilor ceva mai lungi cu masina. Asta chiar dacă de două zile plouă într-una și deprimarea este tot mai puternică. M-am gândit să vă supun atenției un suport auto universal, unul de tip magnetic, pentru că am văzut că sunt tot mai frecvente astfel de prinderi. Așa că am apelat cu încredere la partenerii noștri de la MobileDirect și aceștia mi-au propus un astfel de suport.

Baseus Privity

Este vorba despre un suport auto universal Baseus Privity Negru, cu aspect extrem de elegant și totodată minimalist, cu prindere în grila de aerisire și contact magnetic cu terminalul.

Baseus Privity

Mi-a plăcut din start aspectul care imită pielea și care s-a integrat perfect în bordul mașinii.

Baseus Privity

Prinderea este puternică, iar încheietura care permite rotirea și ajustarea unghiului este suficient de solidă pentru a nu lăsa loc de deplasări nedorite ale telefonului.

Baseus Privity

În pachet sunt incluse două plăcuțe metalice, una dintre ele având același aspect elegant, care imită pielea. Acesta este destinat lipirii direct pe terminal. Cea de-a doua plăcuță poate fi folosită și sub o husă de protecție, fără să fie lipită pe dispozitiv.

Baseus Privity

Eu așa am folosit-o și chiar și prin cauciucul destul de gros al husei, nu am avut probleme de aderență. Telefonul a stat neclintit, indiferent de unghiul la care l-am fixat.

Baseus Privity

Un alt avantaj este faptul că suportul auto universal Baseus Privity Negru vine cu un preț extrem de avantajos, de doar 45 lei, așa că îl recomand fără ezitare. Indiferent de modelul mașinii sau al telefonului, avantajele sale sunt evidente.

Pe MobileDirect găsiți și alte variante de suporți auto, dar și o gamă variată de huse și carcase, precum și alte accesorii, pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep