HomeFeaturedFocusVideo: cat de rapid este iOS 12 beta pe un iPhone 5S?

Video: cat de rapid este iOS 12 beta pe un iPhone 5S?

cat de rapid este iOS 12 beta
Test: cat de rapid este iOS 12 beta pe un iPhone 5S vs iOS 11.4.

Ce ne dorim mereu de la o versiune nouă a unui sistem de operare? Multe funcționalități noi, design mai atractiv și nu în ultimul rând viteză. De cele mai multe ori, noile versiuni de Android și iOS nu reușesc să aducă toate aceste elemente, viteza fiind de obicei elementul sacrificat.

În cazul Apple cu iOS 12 se pare însă că lucrurile se schimbă semnificativ și după cum puteți vedea în materialul video de mai jos, iOS 12 beta ne arată că pe un iPhone 5S există sporuri semnificative de viteză.

Apple a anunțat la WWDC iOS 12 beta că noul sistem de operare va fi mai rapid și pentru asta a făcut un demo cu iPhone 6S pentru care:

  • aplicațiile pornesc cu 40% mai repede
  • tastatura virtuală apare cu 50% mai repede
  • lansarea camerei foto se întâmplă cu 70% mai reped

Astea sunt elementele teoretice transmise de Apple. După ce privim testul de mai sus pe un iPhone 5S cu iOS 12 beta vs iOS 11.4 putem spune că Apple are dreptate și ne dă speranțe că aparatele mai vechi vor funcționa mai bine.

La pornire iOS 12 e încă mai lent decât iOS 11.4 (o diferență de 9 secunde), pe de altă parte aplicațiile folosite des precum Safari și Mail pornesc mult mai repede.

Oricum, deocamdată vorbim doar de o versiune beta. Sunt șanse ca până la lansarea din toamnă să apară și alte optimizări.

via CNET

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep