HomeFeaturedFocusVivo NEX S a fost prezentat oficial

Vivo NEX S a fost prezentat oficial

Vivo NEX S

Am întârziat puțin cu anunțul oficial al lui Vivo NEX S, dar iată că ne revenim. Este, până la urmă, un smartphone destul de interesant, care propune câteva chestii destul de noi în piața de specialitate. Caracteristici care acum, în stadiul de premieră, par adevărate destul de spectaculoase (și chiar sunt), dar care au toate șansele să devină în câteva luni normalitate în industria telefoanelor inteligente, care evoluează cu viteză.

Vivo NEX S se laudă în primul rând cu un screen-to-body ratio de 91,24%, o premieră în lumea telefoanelor, care poartă numele de Ultra FullView Display. Și trebuie să recunosc că cel puțin în fotografii arată excelent. E drept, pe mine m-a cucerit și Asus Zenfone 5 cu notch-ul său. Aici, la Vivo NEX S, nu mai apare niciun notch, iar marginile ecranului sunt aproape inexistente. Tocmai pentru a duce cât mai sus procentul din suprafața frontală a telefonului pe care îl ocupă ecranul, avem un senzor pentru citirea amprentei integrat în display. O tehnologie pe care tot Vivo a implementat-o prima dată într-un terminal.

Vivo NEX S

În același scop, difuzorul a fost înlocuit cu o tehnologie care transmite suntetul prin vibrații ale ecranului, numită Screen SoundCasting Technology. Și dacă tot l-am pomenit repetat, să spunem că display-ul lui Vivo NEX S este un Super AMOLED de 6,59 inchi și rezoluție de 2316 x 1080 pixeli (aspect 19,3:9).

Însă partea cu adevărat spectaculoasă este dată de camera foto frontală, care glisează ca un periscop în spatele ecranului și este vizibilă doar atunci când este nevoie de ea. Este vorba despre o cameră de 8 megapixeli, care poate că înșeală puțin așteptările amatorilor de selfie-uri. Senzație amplificată și de sistemul dual camera de pe spate, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, care nu pare capabil de fotografii spectaculoase. Însă cine știe, s-au mai văzut surprize plăcute.

Vivo NEX S

La interior, Vivo NEX S își arată adevărata față de flagship. Avem un chipset Qualcomm Snapdragon 845 combinat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 128 GB sau chiar de 256 GB.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă și un Android 8.1 Oreo completează lista cu specificații tehnice.

Prețul pentru Vivo NEX S este de aproximativ 780 dolari pentru varianta de top, cu 256 GB de memorie și de aproximativ 700 dolari pentru cea cu 128 GB stocare internă. Vor fi disponibile pe piața din China de pe 23 iunie, însă deja avem o campanie de precomenzi. Chiar dacă nu s-a vorbit și despre o disponibilitate la nivel global, sunt destul de convins că Vivo NEX S va ieși și în afara Chinei. Rămâne de văzut cât de mult se va apropia de piețele occidentale.

via TechRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep